tirsdag 21. oktober 2008

Første bidrag til Kreativ Hobby`s julekort utfordring 2008


Her kommer første bidrag til kreativhobbys utfordring så får vi se hvor lang tid det tar før neste kort kommer :) det er i allefall en begynnelse


http://www.kreativhobby.no/

Utfordring fra kreativ hobby



Kreativ hobby har en kjempe flott julekort utfordring gående i bloggen sin, les mere om den i KREATIV HOBBY sin blogg. Her kommer jeg til å legge ut kortene mine, hvis jeg klarer utfordringen da, men jeg skal i allefall prøve :)

mandag 20. oktober 2008

bursdagskort



Ja ja så måtte ujeg tilpers å lage et haste bursdagskort da jhentungen var blitt bedt i bursdag i ettermiddag og vi fikk innbydelsen i dag morres

her får dere se resultatet. Gutten er veldig opptatt av Kaptein Sabeltann. så det bllir spennende å høre nå når hun kommer tilbake om hva han sa :)

fredag 3. oktober 2008

Da har vi kommet til Oktober


Ja da er vi kommet til oktober allerede og tiden går jammen fort. det er lenge siden jeg var her og oppdaterte nå, men får prøve å bli litt flinkere til det.:-)
den første hadde jeg kurs i kotlaging etter forespørsel fra noen kolegaer på jobb. det var kjempe gøy og vi koste oss i flere timer så dette fristet til gjenntagelse.Det er en stund siden jeg har lagt ut noen bildert av kortene som jeg har laget så her kommer et lite kortras.Dette kortet er en tagbok og det er veldig gøy å lage. Her kommer noen Jule kort og velkommen til verden kort.